5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Düzında uzman ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı örgünın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

İstenmeyen bir hâl meydana geldiğinde önemi bir anda hayati bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple yalnız her medarımaişetletmenin mevla olması gereken kapılar arasındadır. Alanında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına münasip halde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir düzın yaratılmasını sağlamlayabilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı dik ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve suhuletle beis görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil pozisyon takkadak bapnın olanaklı olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Fevkda yer meydan özellikler; yangın kapılarında mevki yer yol özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı faziletli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Kanun ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla savaş adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme alışverişlemlerinizi gönül ve emtia kaybınızın ortadan kalkması adına yangın kapısı uyguluyoruz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirim kurtarmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page